Welkom bij de Ski Club Oost Gelderland (S.C.O.G.)

GOED VOORBEREID OP WINTERSPORT MET DE TRAININGEN VAN DE SKI CLUB

Het doel van de Ski Club Oost Gelderland is om de belangstelling voor de ski-, langlauf- en wandelsport te bevorderen. Fit en goed voorbereid genieten van deze sport is daarbij het belangrijkste uitgangspunt.
We doen dit door middel van trainingen (Trailrunning, Nordic Walking, Actief Wandelen en Skifitness), door het organiseren van de jaarlijkse Wintersportreis, diverse activiteiten en door het uitwisselen van informatie. Gezelligheid, saamhorigheid en sportiviteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Meer weten en een keer sfeer proeven?
U bent van harte welkom om twee keer gratis mee te trainen.

Meer informatie vindt u op deze website. En heeft u nog een vraag, stuur deze gerust naar skiclub.adm@hotmail.com.

En voor nog meer wintersport.......

IJsvereniging Doetinchem

Geen activiteiten gevonden.