Onze bevoegde docenten geven ieder clubseizoen (september tot april) wekelijks trainingen zowel binnen als buiten. Onder hun deskundige leiding werken de deelnemers aan de conditie. Zowel de beginnende als de meer geoefende sporter is bij onze club aan het goede adres.

Als deelnemer bent u aan niemand iets verplicht, alleen aan uzelf, maar het samen zijn en het samen doen werkt stimulerend en uitdagend.
Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand.

We organiseren drie buitentrainingen:

Trailrunning (hardlopen door het bos),
Actief Wandelen
Nordic Walking.

Deze trainingen (met oefeningen) vinden wekelijks plaats in de Montferlandse bossen. De groepsleden verzamelen zich bij de vijver van uitspanning 't Peeske te Beek. De trainingen duren minimaal 1 uur.

De trainingen van de Skifitness zijn in de gymzaal van het Kleurrijk in de wijk Dichteren te Doetinchem.

Klik op een van de onderstaande trainingen voor meer informatie.

Trailrunning
Actief wandelen